Начало / Свят / Мик Джагър споделя неизвестни истории за „Ролинг Стоунс” в нова книга

Мик Джагър споделя неизвестни истории за „Ролинг Стоунс” в нова книга

Излезе нова книга за вокала на „Ролинг Стоунс” Мик Джагър. „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” е дело на журналиста и писател Кристофър Андерсън. Творбата от 384 страници е издадена от „Gallery Books”. Подробно е описан животът на един от най-известните музиканти, отбелязва британският „Телеграф“.

Разкрити са непознати истории до момента за групата. Пред автора фронтменът коментира случки, които досега не е споделял в публичното пространство. Книгата е изградена от интервюта с легендарния певец, както и с негови колеги, роднини, приятели, представители на музикалния бизнес.

Можем да научим мнението на Джагър за съвременната музика, както и употребата на наркотици и ролята им в неговия живот и кариера. Не е подмината и темата за неговата пристрастеност към секса. Музикантът е имал над 4 000 сексуални партньора, сред които Мадона, Анджелина Джоли, Ума Търман и първата дама на Франция – Карла Бруни. Описани са подробности относно лечението на Джагър в тази насока.

Място е отделено и за специфичните отношения на певеца с китариста на „Ролинг Стоунс” Кийт Ричардс. Както е известно, двамата не винаги са се разбирали добре.

Мик Джагър е роден през 1943 г. в Англия. Той е вокалист на легендарната група „Ролинг Стоунс”, която датира от 1962 г. Те имат над 200 милиона продадени копия от албуми и множество вечни хитове. Много от тях са написани от Джагър. Освен певец и текстописец, Мик Джагър е и успешен бизнесмен. Имуществото му се равнява на над 400 милиона долара.

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …