Начало / Свят / Анна Тод е готова с новия си роман, казва се „Преди“

Анна Тод е готова с новия си роман, казва се „Преди“

Бестселъровата авторка на четирилогията „След“ Анна Тод е готова с първата книга от евентуалната си нова поредица, обяви „Ентъртеймънт уийкли“. Новата й книга носи многозначителното заглавие „Преди“, което неизменно води до асоциации с четирите книги от серията „След“. Очкава се „Преди“ да излезе на англоезичния пазар на 8 декември.

Романът „Афтър“ се появи на бял свят, след като преди това бе поредица, писана от запалената фенка на групата „One Direction” в платформата Wattpad. Книгите разказват за двама колежани, Теса и Хардин Скот, които се влюбват. „Преди“ ще развие сюжетите от „След“, но в новата поредица ще бъдат включени малко повече подробности от живота на Хардин, разкриват издателите.

„Щастлива съм, че най-накрая мога официално да обявя предстоящото излизане на новата книга. Благодаря на читателите си, които не ме изоставиха, докато я пишех, и търпеливо чаках новините. Те ще имат шанса да влязат в главата на Хардин, но ще получат и нова доза Теса. Очакват ги и няколко изненади“, каза Анна Тод. Феновете очакват и екранизацията на международния бестселър „След“, чиито права бяха купени от „Парамаунт“, а сценарист ще е Сюзан МакМартин.

Поредицата „След“ тук