Начало / България / Излизат още два наръчника за играта „Minecraft“

Излизат още два наръчника за играта „Minecraft“

През февруари издателство „Егмонт“ ще зарадва  почитателите на играта „Minecraft“ с два нови наръчника. Очаква се до края средата на месеца на виното и любовта на книжния пазар да излязат „Minecraft: Наръчник по строителство“ и „Minecraft: Наръчник за водене на битки“.

В „Майнкрафт“ никога не си сам и опасността от вражеско нападение те дебне непрекъснато и навсякъде. Официалният „Minecraft: Наръчник за водене на битки“ ще научи читателите на всичко, което трябва да зная, за да се защитят от враждебно настроени чудовища и други играчи.  С нея играчите могат да се научат да строят  укрепления, да правят брони и оръжия, да залагат  капани, да побеждават  врага в ръкопашен бой, да оцеляват в Ада и Края. Ценните съвети на няколко експерта по „Майнкрафт“ ще им помогнат бързо да се превърнат в страховит воин!

„Minecraft: Наръчник по строителство“ пък ще ви открие нови възможности в строителството и ще ви отворят нови творческите висоти. Книгата е пълна със съвети и указания стъпка по стъпка от екипа на FyreUK – специалисти в изграждането на конструкции. С помощта му читателите ще се научат да конструират дворци, мостове, кораби, летящи острови и влакчета на ужасите, които ще възхитят всички.

На пазара вече с голям успех са „Minecraft. Наръчник за начинаещи“ и „Minecraft: Наръчник за работа с червен камък“.

Всички книги от серията Minecraft тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …