Начало / България / Коледата е възможна с „Хеликон”

Коледата е възможна с „Хеликон”

Най-трудното на Коледа винаги е било пълненето на чувала на добрия старец. Книжарници „Хеликон” са на услугите на всички, които са изправени пред дилемата как да купят хубави подаръци на всичките си близки бързо и с мисъл за всеки индивидуален вкус и в същото време да се справят с всичко това наведнъж. В „Хеликон” добрият избор е лесен и гарантиран, а палитрата от подаръци е подходяща за възраст от 1 до 100 години.

Най-добрият коледен подарък за всички времена е добрата книга. В книжарниците от веригата и на helikon.bg изборът е между над 35 000 заглавия. Компетентните и четящи книжари могат да помогнат за индивидуален подарък дори за най-претенциозния вкус, те ще улеснят клиента да се ориентира безпогрешно в литературния океан. Немалко луксозни издания в момента вървят с големи намаления, а какъв по-добър подарък от това.

„Книгите са страхотни за подаръци, защото в тях са скрити цели светове. Много по-евтино е да купиш на някого книга, отколкото да купиш целия свят“, казва световноизвестният писател Нийл Геймън.

Отлично предложение са подаръчните кутии – красиви, елегантни, външният им вид е класически, размерите са разнообразни, цветовите решения – по избор. Подаръчната кутия дава възможност за незабравим както индивидуален, така и фамилен подарък.
В „Хеликон” подаръкът е изпипан от А до Я – с прекрасна опаковка и отлични идеи в добавка: аксесоари за четене, елегантни бележници, оригинални игри за малки и пораснали деца, „оръжия” за пътешественици, био продукти, изискани свещници и свещи, шоколад, вино и кафе за ценители, ваучери и още много, много възможности. В книжарниците продуктите са от доказани марки, с гарантиран произход и са подчинени на принципите за екологичност, безопасност, био произход и безотпадно рециклиране. Европейските стандарти в „Хеликон” са гаранция за качеството.

Опаковките са красиви, икономични и оригинални. Дори срещу малка сума уникалният коледен подарък може да стане реалност. За тези, които нямат време, бързата и изгодна доставка при електронна поръчка е спасение. Практичният Дядо Коледа пълни чувала си в „Хеликон”.

 

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …