Начало / България / Излиза автобиографията на филмовата легенда Даян Кийтън

Излиза автобиографията на филмовата легенда Даян Кийтън

„Винаги казвам, че моят живот е семейството, и това е истината“ – така започва вълнуващата мемоарна творба, подписана от филмовата легенда Даян Кийтън. Книгата излиза на български език на 27 октомври.

 „Някога пак“ се чете като дневник на обикновена жена, която ненадейно е станала кинозвезда. Тя сякаш не вярва особено на това, което й се е случило, но то е факт“, отбелязва „Лос Анжелис Таймс“.

Обявена за една от най-добрите книги на 2012 г., „Някога пак“ е нещо повече от автобиография на забележителна жена с неподправен чар. Това е топло, забавно и съкровено четиво, пресъздаващо атмосферата в средно американско семейство с типични американски мечти.

„Ето какво научих. Сега скоро ще стане Някога. Някога не може никога да стане Сега. Не можем да запазим миналото, нито да разгадаем загадката на любовта. Но според мен си струва да се опита“, споделя голямата актриса.

Родена на 5 януари, 1946 г., Даян Кийтън е американска филмова звезда, режисьор и продуцент. Носителка е на наградата на филмовата академия на САЩ за Най-добра актриса за ролята си във филма Ани Хол под режисурата на Уди Алън. Ако сте почитател на Даян Кийтън, след като прочетете „Някога пак“, ще я харесвате повече.

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …