Начало / Свят / Излезе книга от Рафаел Бенитес

Излезе книга от Рафаел Бенитес

Излезе книга от футболния треньор Рафаел Бенитес, съобщи британският в. „Мирър”. Заглавието е „Champions League Dreams”, а издателството – „Headline”. Книгата е 304 страници и се фокусира главно върху престоя на Бенитес в английския гранд „Ливърпул”. Детайлно е проследено представянето на отбора в най-престижния клубен турнир – „Шампионска лига”.

С мърсисайдци испанският мениджър достига 2 пъти до финал в турнира, като единия е успешен. Освен това клубът достига до два полуфинала, а пет пъти е на четвъртфинал под негово ръководство. Бенитес разказва как е успял да постигне успехите, какво според него е било ключово за такова представяне в „Шампионска лига”. Освен това, той обяснява как един треньор да се разбира с футболните звезди в такъв клуб.

Рафаел Бенитес е испански футболен треньор, роден през 1960 г. Той има неуспешна кариера като футболист, но като треньор достига до най-високите нива на европейския футбол. Тръгва от наставник на „Б”-формацията на „Реал Мадрид”, а впоследствие води отбори като „Валенсия”,  „Ливърпул” и „Интер”. Най-големият му успех е титлата от „Шампионска лига” с „Ливърпул” през 2005 г., когато отбора му постига знаменит обрат на финала.

Свързани заглавия
Излиза книга от Рафаел Бенитес за кариерата му в „Ливърпул” и „Шампионска лига“
Сприхавият Алекс Фъргюсън описан в книга

Биография на Хари Реднап излиза догодина

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …