Начало / България / „Тънкости на приготвянето“ ще бъде представена и в Шумен

„Тънкости на приготвянето“ ще бъде представена и в Шумен

Днес, 18 май, от 18 ч  в книжарница „Хеликон-Шумен“ ще бъде представена „Тънкости на приготвянето“ –  дебютната книга  на журналистката от Разград Деница Дилова. Водещ на премиерата ще е актрисата Стефани Лечева. Книгата беше представена  първо в Русе в началото на май.

Сборникът съдържа 10 разказа за готвене,  любов и още нещо, както и 15 вкусни рецепти –  изкушение не само ума, но и на всички сетива.

Има абсолютни истини, за които просто избягваш за мислиш. Как точно умират раците и охлювите във врящата тенджера? В кое влагаш повече страст – в секса или в готвенето? Това са част от темите в “Тънкости на  приготвянето”.

Деница Дилова е родена през 1973 г. в Червен бряг, където преминава  детството й. Племенница е на големия български писател фантаст Любен  Дилов и братовчедка на Любо Дилов-син.Завършва  биотехнологии. Обича да рисува, занимава се с керамика и витражи.  Публикувала е в различни електронни издания и е отличена с награди в няколко литературни конкурса. Главен редактор на „Лудогорски вестник” в  Разград. Илюстрациите в „Тънкости на приготвянето” са дело на автора.

„Тънкостите на приготвянето“ (разкази с рецепти) тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …