Начало / Любопитно / „Ти можеш да спасиш планетата“ от Джаки Уайнас (анотация)

„Ти можеш да спасиш планетата“ от Джаки Уайнас (анотация)

„Ти можеш да спасиш планетата“ е книга с интелигентни, практични и доста забавни съвети, в които децата трябва да се вслушат, за да променят бъдещето на Земята и излиза в поредицата на Enthusiast Children’s books. Хората са увредили една трета от природните богатства на планетата. Най-сериозно е въздействието им върху измененията на климата. Учени твърдят, че човешката дейност спомага за по-бързото повишаване на температурите. Това е и една от най-сериозните заплахи, пред които е изправена планетата Земя.

Децата са на ход! Бъдещето на планетата е във вашите ръце. В книжката „Ти можеш да спасиш планетата“ ще откриете 101 ефективни съвета, с които можете да ограничите щетите, нанесени на планетата. „Бъдещето на Земята… вашето бъдеще… е във вашите ръце. Запретнете ръкави и действайте.“

Тази книга е призив към действие до всички малчугани по света. Последиците от замърсяването, глобалното затопляне и унищожаването на нашата планета никога не са били толкова видими или измерими. Книгата обяснява огромните проблеми, върху които всеки трябва да се концентрира, за да избегнем замърсяването на нашата планета Земя.

„Ти можеш да спасиш планетата“ тук

Прочетете още

Golda_Meir_with_chil_of_Kibbutz_Shfayim

Голда Меир пред Ориана Фалачи: „За нас всяка човешка смърт е трагедия”

Думи на израелския държавник отпреди половин век „Ако се родиш жена“ събира по страниците си …