Начало / България / „Накарай ме“ на Лий Чайлд излиза в България на 22 октомври

„Накарай ме“ на Лий Чайлд излиза в България на 22 октомври

Поредният световен бестселър на Лий Чайлд – „Накарай ме“, ще се появи и на българският пазар. 20-ият роман от поредицата за Джак Ричър ще излезе у нас на 22 октомври, обявиха от „Обсидиан“. На английски книгата се появи на 8 септември.

В „Накарай ме“ симпатичният и непобедим бивш военен полицай ще помогне на специален агент Мишел Чен да намери изчезналия си партньор.

Джак Ричър не знае къде отива, но има цялото време на света, за да пристигне. Когато той достига до малък град със странното име Майчина почивка, решава, че това е идеалното място да пренощува, преди да продължи към неизвестното. Това, на което Ричър изненадващо попада, е жена, която чака изчезналия си партньор, криптирана бележка за смъртта на 200 души и общност от тихи, но изненадващо бдителни хора.

Бившият военен полицай, любител на кафето и ръкопашния бой, решава да помогне на жената – агент Чен. Мисли си, че лесно и бързо ще открие партньора й. Преди да се осъзнае обаче Ричър е въвлечен в заплетена схема, като гангстери и наемни убийци го дебнат на всеки ъгъл. В градчето със странното име той ще се изправи срещу най-страшния си кошмар.

Свързани заглавия

Пореден трилър за Джак Ричър излезе на книжния пазар
Лий Чайлд към Стивън Кинг: Понякога си купувам книга заради корицата
„Сън“ и издателство „Transworld“ организират седмица на Джак Ричър
Лий Чайлд и Софи Хана ще бъдат сред гостите на конвенцията „CrimeFest“
Лий Чайлд: Чувствам се като „Манчестър Юнайтед“ в света на писателите

Книги от Лий Чайлд тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …