Начало / България / ИК „Ера“ пуска три нови книги от поредицата „Агата Кристи“

ИК „Ера“ пуска три нови книги от поредицата „Агата Кристи“

Три нови книги от майсторката на криминалната литература Агата Кристи ще се появят на българския книжен пазар до дни. „Безмълвният свидетел“, „Съдружници срещу престъплението“ и „Загадката от Ситафорд“ ще попълнят на 10 септември серията от именитата британка, която достигна до 65 книги.

Герой в „Безмълвният свидетел“ е прочутият белгиец Еркюл Поаро. Детективът разследва произшествие, довело до смъртта на Емили Аръндел.

„Съдружници срещу престъплението“ ще срещне читателите със симпатичните младежи Томи и Тапънс. Двамата са съучастници в разгадаването на престъпления в цяла поредица объркващи и сложни разследвания, след като поемат управлението на детективска агенция. Кражба на розова перла, пробождане на голф игрище, криптирани съобщения на страниците с обяви, изчезнала дама и дори сандвичи с отровен мармалад са само част от интересните случаи, които се трупат пред вратата им.

В „Загадката от Ситафорд“ Кристи разказва за мистерия, свързана с убийството на капитан Тревелян, намерен мъртъв в почти недостъпната си къща сред преспите.

Книги от Агата Кристи тук

Прочетете още

capture-decran-2022-05-08-a-22-18-18

Френско издателство преименува книга на Джоузеф Конрад

Старото заглавие било неприемливо в новия свят „Негърът от „Нарцис” излиза през 1897-а, когато писателят …