Начало / България / Излиза финалът на трилогията „Разбий ме”

Излиза финалът на трилогията „Разбий ме”

„Възпламени ме” от Тахере Мафи излиза на 30 май с логото на „Егмонт”. Това е третата и финална книга в бестселър поредицата на „New York Times“ и „USA Today“, а у нас на верига книжарници „Хеликон”.

Трилогията „Разбий ме” се издава в над 25 държави, като с появата си на български печели любовта на феновете у нас. Огромният успех на романите не остава скрит на филмовите продуценти и правата за екранизацията са купени от „20th Century Fox“.

„Възпламени ме” ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат.

„След унищожението на Пункт Омега Джулиет не знае дали нейните приятели и Адам са живи. Войната може да е приключила, преди да започне. Но това няма да спре младата жена да се опита да победи Възобновителите веднъж завинаги. За да направи това, тя ще трябва да потърси помощ от Уорнър, красивия командир на Сектор 45. Последният човек, за когото някога е мислила, че ще може да се довери. И този, спасил живота ѝ. Той обещава да помогне на Джулиет да овладее силите си и да спаси умиращия ѝ свят… но това не е всичко, което иска от нея. И докато двамата дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа“, се казва в анотацията на „Егмонт“.

Трилогията „Разбий ме” тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …